Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-07@12:38:33 GMT

استخراج طلا

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۳۶۰۳۵

تا همیشه تاریخ رویای رسیدن به گنج، سکه و معدن طلا در ذهن آدم های زیادی وجود داشته است، تا جایی که افرادی بوده اند که زندگی خود را در همین مسیر سپری کرده اند. چند وقتی است که دوباره موضوع استخراج طلا رونق گرفته است تا آنجایی که عده ای از این راه به کسب درآمد رسیده اند.

همراه من تا انتهای مقاله باشید، شاید شما هم به گروه جویندگان طلا پیوستید!!!!!!!

استخراج طلا از قطعات الکترونیکی

با ورود به دنیای دیجیتال و الکترونیکی شدن بیش از 90 درصد از وسایل و تجهیزات زندگی، بردهای الکترونیکی راه خود را به منازل، محیط کار، مدارس، دانشگاه و هر جایی دیگری که حتی فکرش را هم شاید نکنید، باز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وسایل بطور مداوم در حال بروز شدن و ارتقا پیدا کردن هستند، همین امر هم باعث شده است که سالانه با حجم بسیار زیادی از وسایل الکترونیکی بلا استفاده و دور ریختی روبه رو باشیم.

اما یک نکته مهم وجود دارد و آن طلاست

تقریبا همه افرادی که با این قطعات آشنایی کمی داشته باشند، مطلع هستند که در ساخت آنها از مقدار کمی طلا استفاده شده است. خوب همین موضوع باعث می شود که به راحتی مثل سایر وسایل قدیمی و دور ریختنی، نتوانیم از آنها بگذریم. بهترین کار در اینجا جدا کردن قطعه های طلا از آنها می باشد.

چطوری از برد الکترونیکی طلا استخراج کنم؟

حالا که متوجه شدیم در اطراف همه ما طلا وجود دارد، قطعا دوست داریم که خودمان طلاهای موجود در این مدل وسایل را جدا کنیم.

اما نکته همین جاست که این کار به راحتی گفتنش، میسر نیست و نیازمند دانش و تخصص فنی است که خوشبختانه توسط اساتید و آموزشگاه های بسیاری در حال آموزش نحوه استخراج طلا از قطعات الکترونیکی هستند.

کدام قطعات الکترونیکی طلا دارند؟

cpu کامپیوتر یکی از مهم ترین منابع استخراج طلا می باشد.

آی سی، چیپ، خازن، کارت گرافیک، رم می توانند منبع خوبی برای استخراج طلا باشند.

مادربرد کامپیوتر یکی دیگر از قطعه های با ارزشی است که از طلا در ساخت آن استفاده می شود.

چه موادی برای استخراج طلا لازم داریم؟

همان طور که داشتن نقشه راه برای کسانی که به دنبال استخراج طلا از خانه بیرون می زدند امری ضروری بود، به همراه داشتن ابزارهای لازم برای حفاری و پیدا کردن طلا نیز به همان اندازه مهم است.

ضایعات و قطعات الکترونیکی مانند رم کامپیوتر، برد موبایل ، مادربرد، سی پی یو .. حاوی فلزات ارزشمندی مانند طلا است که می توانند منبع خوبی برای استخراج این فلز ارزشمند باشند.

فرآیند استخراج نیازمند مواد شیمیایی و همچنین تجهیزات آزمایشگاهی مخصوصی می باشد که به شرح آن برای شما عزیزان می پردازیم:

مواد شیمیایی لازم برای استخراج طلا از قطعات الکترونیکی

اوره بوراکس اسید نیتریک 64 و 55 درصد اسید کلریدریک 33 درصد متا بی سولفیت سدیم کلرید مس کلرید قلع سود پرک 98 درصد

اسید نیتریک 64 درصد یا اسید نیتریک 55 درصد

بسیاری از استخراج کنندگان بر این باور هستند که باید از اسید آزمایشگاهی برای استخراج طلا استفاده کنند.

اسید نیتریک آزمایشگاهی دارای خلوص 64 درصد می باشد ولی بسیاری از مشتریان آداک شیمی از اسید نیتریک 64 درصد صنعتی و اسید نیتریک 55 درصد صنعتی هم استفاده می کنند و در بسیاری از مواقع جواب گرفته اند.

پس بیشتر علاوه بر خلوص و گرید اسید اصل بودن و علم نحوه استخراج مهم می باشد که پیشنهاد می کنیم اسیدها را از هر جایی خرید نکنید چون بسیاری از فروشندگان آنها را رقیق می کنند.

تیزاب سلطانی چیست؟

تیزاب سلطانی در واقع خلوص اسید نیتریک و اسید کلریدریک 33 درصد می باشد که با خرید این دو محصول می توانید تیزاب سلطانی درست کنید.

تجهیزات آزمایشگاهی لازم برای استخراج طلا از قطعات الکترونیکی

بوته چینی میله همزن کاغذ صافی ارلن آزمایشگاهی بشر آزمایشگاهی

پکیج استخراج طلا آداک شیمی یکی از با کیفیت ترین مواد در این بازار می باشد. که این مواد را با قیمت مناسب در اختیار شما مشتریان عزیز قرار می دهد.

نحوه استخراج طلا از پین های مادربرد

ابتدا پین های مادربرد را داخل اسید نیتریک رقیق شده الزاما درصد نیتریک زیر ۵۰ باشد میریزیم.

بعد از اینکه نیتریک کاملا فلز برنج را داخل خود حل کرد پوسته های طلایی رنگ روی محلول باقی می ماند.

پوسته های طلا به خاطر نازکی الکترونی بسیار سبک بوده و به خاطر همین روی محلول ما می مانند.

سپس به اندازه خود محلول به آن آب مقطر اضافه می کنیم تا اسید ما ضعیف شود و بعد از ۴۸ ساعت پوسته های طلایی رنگ ته نشین میشوند.

بعد از ریگشور کردن پوسته ها را جدا کرده و با روش تیزآب سلطانی کاملا حل کرده و بعد توسط سولفات اهن آزمایشگاهی دوباره طلا را احیا می کنیم.

نحوه استخراج طلا از چیپ های رم کامپیوتر

ابتدا قسمت های آبکاری شده رم ها را با قیچی جدا کرده و بعد داخل تیزاب سلطانی میریزیم و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم.

بعد از اینکه کاملا طلای ما داخل تیزآب سلطانی حل شد کیت ها را از محلول جدا کرده و به محلول مان تا وقتی که گرم می باشد سولفات آهن آزمایشگاهی محلول در آب گرم به تیزاب مان اضافه می کنیم این مرحله را چندین بار تکرار می کنیم تا واکنش ما قطع شود.

سپس محلول را به مدت ۴۸ ساعت کنار گذاشته و بعد از رسوب شدن لجن طلای ما آن را ریگ شور کرده و داخل بوته چینی ذوب می کنیم.

آموزش استخراج طلا

آموزش استخراج طلا از تجهیزات الکترونیکی قطعا و بدون شک یک علم است که نیاز به تجربه دارد. برای اینکه بتوانید به درستی این فرآیند را انجام دهید، باید حتما دوره های آموزشی استخراج طلا را که توسط آموزشگاه های تخصصی برگزار می شود را طی کنید.

بدون داشتن علم کافی و صرفا با تماشای چند کلیپ در شبکه های اجتماعی نمی توانید از قطعات بازیافتی الکترونیکی طلا بدست بیاورید.

 

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: درآمد دوره های آموزشی شبکه های اجتماعی شیمی مواد شیمیایی استخراج طلا از قطعات الکترونیکی برای استخراج طلا نحوه استخراج اسید نیتریک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۶۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه «غذای پزشکی» از امول ژل‌های حامل لیپاز پانکراسی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، خسروشاهی اصل در توضیح طرح پژوهشی خود با عنوان «تهیه و تعیین ویژگی امول ژل‌های خوراکی حامل لیپاز پانکراسی» که با حمایت بنیاد ملی علم ایران اجرا شده گفت: موضوع تحقیق یکی از نیازهای جامعه است که در بیماری نارسایی پانکراس کاربرد دارد؛ چرا که در این بیماری، پانکراس به تدریج توانایی تولی آنزیم‌های پانکراتیک را از دست می‌دهد. در این صورت جذب چربی و پروتئین مختل می‌شود.

وی افزود: لیپاز پانکراس یکی از آنزیم‌های بسیار مهم برای هضم چربی‌ها است و از ناپایدارترین آنزیم‌های پانکراتیک به شمار می‌رود. مهمترین مشکل افرادی که نارسایی پانکراس دارند، کمبود یا فقدان آنزیم لیپاز است.

این پژوهشگر در ادامه بیان کرد: کمبود هضم لیپولیتیک پانکراسی غیر قابل جبران است و چون منبع عمده انرژی چربی است احتمال سو تغذیه افزایش پیدا می‌کند و به دنبال آن فقر ویتامین و ریزمغذی‌ها ایجاد می‌شود. همین امر موجب نارسایی پانکراس آنزیم لیپاز به بدن می‌شود. با توجه به اینکه، ژلان قادر به تشکیل هیدروژل‌های وابسته به دما و مقاوم به اسید است؛ می‌توان از آن در تهیه غذاهای پزشکی که داروی مورد نظر را از معده به سلامت عبور می‌دهند استفاده کرد.

این دانش آموخته دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی دانشگاه Reading انگلستان در ادامه به تعریف غذاهای پزشکی پرداخت و گفت: غذاهای پزشکی، نسل جدیدی از غذاها هستند که با غذاهای متداول و نیز غذاهای فراسودمند متفاوتند و هدف از تهیه و مصرف این دسته از غذاها کمک به درمان بیماران است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه ژلان قادر به تشکیل هیدروژل‌های وابسته به دما و مقاوم به اسید است، می‌توان در تهیه غذاهای پزشکی از آن استفاده کرد تا داروی مورد نظر را از معده به سلامت عبور دهند.

کد خبر 6097135

دیگر خبرها

  • پسر روانی مادر پیرش را کشت و آتش زد / «صدایی از من می‌خواست از مادرم انتقام بگیرم»
  • پسر روانی مادر پیرش را کشت و در خانه آتش زد
  • پسر جوان مادرش را در خانه آتش زد
  • بیمار روانی مادرش را در خانه آتش زد
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • توصیه های هواشناسی کشاورزی
  • غذای پزشکی تولید شد
  • قتل هولناک زن جوان به دست پسرش | حمله قاتل با اسید به پلیس
  • تهیه «غذای پزشکی» از امول ژل‌های حامل لیپاز پانکراسی